zaterdag, 21 juli 2018

Over ons

Wat is de Dierenambulance Gelderse Vallei?
 
Officieel heten wij Stichting Diergeneeskundig Vervoer Gelderse Vallei (afgekort D.G.V). De Stichting heeft ten doel het bevorderen van het welzijn van dieren in het algemeen en meer in het bijzonder van gewonde, zieke of vermiste dieren, en voorts al wat met een en ander rechtstreeks of zijdelings verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn, alles in de ruimste zin van het woord.

Doelstelling:

De Stichting tracht haar doel onder andere te verwezenlijken door: - Het ter plekke verlenen van dieren noodhulp; - het vervoeren van gewonde, zieke of dode dieren; - het onderbrengen van dieren bij een dierenarts, asiel of opvangcentrum; - het verstrekken van informatie in de ruimste zin van het woord.
 
We zijn een samenwerkings verband aangegaan met een viertal dierenambulances van de aangrenzende gemeentes, te weten: D.A. Woudenberg, D.A. Nijkerk, D.A. Amersfoort en D.A. Zuid west veluwe.
 

Dierenambulance Gelderse Vallei heeft twee ambulances.

Er werken ongeveer 60 mensen bij dierenambulance Gelderse Vallei.
Alle medewerkers zijn vrijwilligers.

De Dierenambulance Gelderse Vallei rijdt in de volgende plaatsen: Ede, Bennekom, De Klomp, Ederveen, Lunteren, Wekerom, Harskamp en Veenendaal.

 

 De centrale van de Dierenambulance is bereikbaar, onder telefoonnummer 06-53367018.


Contact gegevens:
Stichting Diergeneeskundig Vervoer Gelderse Vallei
Postbus 4163 6710 ED Ede